Pentuja / Puppies

Pentusuunnitelmat vuodelle 2019

Tämän vuoden ensimmäinen pentue on laitettu tilaukseen. Mikäli kaikki menee hyvin, odottelemme Ofir Red Horsesin ja Dracmon Triumphin pentuja syntyväksi heinäkuun lopulla.

Pentukyselyjä otetaan vastaan mielellään sähköpostitse, osoitteeseen rallytaxkennel ät gmail.com.

Toinen pentue on suunnitelmissa loppuvuoteen 2019. Sen emä tulee olemaan Forest Folk Firenze ja isä mitä todennäköisimmin Rallytax Big Boy Bates.

Kolmas pentue varmistui, kun Wheel’s Omarosa kävi terveystarkastuksissa ja sai priimat tulokset. Joten kolmas pentue on vielä luvassa ihan loppuvuoteen tai ensi vuoden alkuun. Isänä pentueelle on suunniteltu Qualit-Quast Pharaohs Rock Kingiä ja emänä edellä mainittu Wheel’s Omarosa. Tämä tulee olemaan Omarosan viimeinen pentue.

Muutokset ovat vielä mahdollisia, loppuvudoen pentueitten osalta.

Suunnitellut pentueet vuodelle 2019 – Plannes litters in year 2019

Pentue E – Litter E

Pentue F – Litter F

Pentue G – Litter G

Rallytax kennelin pennut kasvavat perheen keskellä sisätiloissa. Pentuja käsitellään paljon ennen luotuvusikää, mm. totutetaan yleisimpiin hoitotoimenpiteisiin. Pentujen uudet perheet pääsevät katsomaan pentuja aikaisintaan 4 viikon ikäisenä.

Pennut luovutetaan sirutettuina, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina. Uusin koteihinsa pennut ovat valmiita aikaisintaan 7viikon ikäisinä. Koirasta tehdään kaupat Suomen Kennelliiton sopimuspohjia käyttäen. Pentu saa mukaansa pentupaketin. Pentupaketin sisältö voi hieman vaihdella pentueittain, mutta pääasiassa ne sisältävä M&M pentupaketin, Pennun hoito-ohjeet, ruokaa, leluja, pannan ja hihnan.

Pentujen kasvamista voi parhaiten seurata kennelin omalta Facebook sivulta (Rallytax kennel).

Mainokset