Pentuja / Puppies

Pentusuunnitelmat vuodelle 2020

G pentueen syntymäaika venyi nyt sitten jo ensi vuoden puolelle joten odottelemme ensimmäistä pentuetta vuodelle 2020.

Wheel’s Omarosa on astutettu Magik Rainbow Corsairilla ja pentujen arvioitu syntymäaika on helmikuun puolessa välissä. Pentueen vanhemmat on ihana luonteisia kotikoriia ja korkeasti näyttelyissä palkittuja. Vanhemmat on DNA testattuja sekä terveystarkastettuja. Emä on luonnetestattu pistein +105p ja isä on palkittu Suomen Mäyräkoiraliiton pronssisella käyttöjalostuspalkinnolla vuonna 2018.

Kyselyjä voi lähettää mielellään ensin sähköpostilla osoitteeseen rallytaxkenne@gmail.com

Suunnitellut pentueet vuodelle 2020 – Planned litters 2020

Pentue G – Litter G

Pentue H – Litter H

Pentue I – Litter I

Rallytax kennelin pennut kasvavat perheen keskellä sisätiloissa. Pentuja käsitellään paljon ennen luotuvusikää, mm. totutetaan yleisimpiin hoitotoimenpiteisiin. Pentujen uudet perheet pääsevät katsomaan pentuja aikaisintaan 4 viikon ikäisenä.

Pennut luovutetaan sirutettuina, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina. Uusiin koteihinsa pennut ovat valmiita aikaisintaan 7viikon ikäisinä. Koirasta tehdään kaupat Suomen Kennelliiton sopimuspohjia käyttäen. Pentu saa mukaansa pentupaketin. Pentupaketin sisältö voi hieman vaihdella pentueittain, mutta pääasiassa ne sisältävä M&M pentupaketin, Pennun hoito-ohjeet, ruokaa, leluja, pannan ja hihnan.

Pentujen kasvamista voi parhaiten seurata kennelin omalta Facebook sivulta (Rallytax kennel).