Pentuja / Puppies

Pentusuunnitelmat vuodelle 2019

F -pentue syntyi 22.9. Neljä urosta ja kolme narttua. Isänä pentueella on Ofir Red Horses ja emänä Forest Folk Firenze. Tämän pentueen pennuilla on kaikilla jo kodit.

Viimeinen eli kolmas pentue on suunnitteilla Wheel’s Omarosalle. Pentueen isäksi on suunniteltu Qualit-Quast Pharaohs Rock Kingiä. Pentueen vanhemmat on korkeasti näyttelyissä palkittuja, hyvä luonteisia kotikoiria. Wheel’s Omarosa on myös hyvin kattavasti terveystarkastettu ja virallisesti luonnetestattu (LTE). Pentujen odotetaan syntyvän joulukuun lopulla tai tammikuun alkupuolella.

Vuodelle 2020 meillä on suunnitteillä kaksi pentuetta, ensimmäinen pentue on suunnitteilla kesälle ja toinen loppuvuoteen. Näitä pentueita ei kannata vielä kysellä, tietoa tulee lisää ensi vuoden puolella.

Suunnitellut pentueet vuodelle 2019 – Planned litters 2019

Pentue E – Litter E

Pentue F – Litter F

Pentue G – Litter G 

Rallytax kennelin pennut kasvavat perheen keskellä sisätiloissa. Pentuja käsitellään paljon ennen luotuvusikää, mm. totutetaan yleisimpiin hoitotoimenpiteisiin. Pentujen uudet perheet pääsevät katsomaan pentuja aikaisintaan 4 viikon ikäisenä.

Pennut luovutetaan sirutettuina, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina. Uusiin koteihinsa pennut ovat valmiita aikaisintaan 7viikon ikäisinä. Koirasta tehdään kaupat Suomen Kennelliiton sopimuspohjia käyttäen. Pentu saa mukaansa pentupaketin. Pentupaketin sisältö voi hieman vaihdella pentueittain, mutta pääasiassa ne sisältävä M&M pentupaketin, Pennun hoito-ohjeet, ruokaa, leluja, pannan ja hihnan.

Pentujen kasvamista voi parhaiten seurata kennelin omalta Facebook sivulta (Rallytax kennel).