Alkuvuoden kuulumisia

Vuosi 2o17 pyörähti meillä käyntiin 22.1. Turku KV:n merkeissä, Maisa (Wheel’s Omarosa) käväisi tuolloin kehässä. Tällä kertaa tuloksena oli ERI. Kevään näyttelyitä odotellaan mielenkiinnolla kun Rallytaxin A-pennut täyttävät 9kk huhtikuussa ja pääsevät aloittelemaan virallisen näyttelyuransa. Voittaja pentunäyttelyissä hienosti menestyneet Rallytax Alvaro ”Alvar” ja Rallytax Alessia ”Penni”, aloittavat näyttelyuransa loppukevään aikana.

Maisan kanssa aloitettiin uusi harrastus, Nose Work eli hajuntunnistusta eri ympäristöistä. Harjoitukset ovat sujuneet siinä määrin hyvin,  että ehkä vielä joku päivä päästään starttaamaan virallisessa Nose Work kokeessa.

Pentusuunnitelmat etenee maalis-huhtikuun aikana, kun Maisalla pitäisi seuraavat juoksut alkaa. Mikäli suunnitelmat pitävät, pitäisi pentujen syntyä kesäkuun alussa. Pentujen isä julkaistaan hieman myöhemmin.

Mikäli oma Rallytax pentu kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse tai soitella.

maisanuuhkii

Nose Work harjoitukset meneillään Maisan kanssa. Mustassa huopatassussa on Eukalyptuksen tuoksua, jota Maisa on opetettu hakemaan.